Over ons

Onze bakkerij bestaat reeds meer dan een eeuw. De laatste 20 jaar al staat Mark Deckers aan de ovens.

Voor Mark was dit de vervulling van een kinderdroom. Toen hij 7 jaar oud was, bezocht hij een bakkerij en was meteen overtuigd dat hij dit later zou gaan doen. Toen de bakkerij in Hombeek werd overgelaten, greep hij deze kans met beide handen. Nu, 20 jaar later, doet hij zijn werk nog met dezelfde vreugde en voldoening als op de eerste dag.

De lange traditie weerspiegelt zich in onze producten. Zij worden nog steeds volgens de artisanale methode gemaakt voor die onovertroffen, authentieke smaak. Ons brood is steeds dagvers, in huis bereid met de beste ingrediƫnten. Nog een echte warme bakker, zoals het hoort.

Mark, zijn echtgenote en de vaste medewerkers staan op elk moment voor u klaar. Tijdens de steeds drukke weekends zorgen jobstudenten voor de broodnodige hulp om u de best mogelijke service te bieden.

close

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x